Dobrý den,předem bych se chtěla omluvit že jsem se dlouho neozvala atd.Po vaší odpovědi na tří týdení štěnátko jsem neváhala a jela k veterinařovi,tam jsme zjistili že mu je 5 týdnů a že je to fenka a je v pořádku.Tet je naší Willyně 3.5 měsíce dnes má za sebou poslední očkování a vše probýhá v pořádku.Jen co mě trápí jsou dvě věci a toČŮRÁNÍ dělá nám pořád doma neplechu je to sice jen když nejsme doma ale myslím si že než odejdu z domova tak je řádně vyvenčena a doma je třeba jen hodinu doma a už tam je louže a to nemluvím o tom když je doma sama když jsem v práci ale je mi divné že když jsem doma tak vydrží hodně dlouho a musí bejt aby udělala loužičku ale i tak se s ní snažím chodit každy dvě hodiny ale už jen přes den v noci nam vydrží tak do 6 do rána .
KRMENÍ-dávám ji granule a sem tam jí udělám konzervu s rýží a mrkvý,miluje meloun a nektarinku a okurky ale co mě trápí je že když bych jí dala celí kamion jídla tak to zhltne jako nic a s vodou to dělá také.U toho jídla si to ohlídám dávám jí rano granule pak ovoce nebo bobika pak ma tu konzervu a zase nákou zeleninu nebo tak a večer zase granule ale trápí mě to piti protože nevim kolik by měla vypít když je jí 3.5 měsíce de mi i po skleničce s vodou když jí vidí na stole a to se snažím aby měla pořát aspon trochu vody v misce ale ona to hned vychlastá a je jí jedno kolik,dokonce mi olizuje i silnici když je mokrá.Můžete mi v tomto poradit?Mockrát děkuji za odpověd
PS:musím se pochlubit že se dnes naučila sedni a pac mi dává už tak 14 dní a venku když jí řeku fuj tak už nic nesebere